Valpplaner

Valpar?

Nu äntligen löper Mynta och vår plan är att åka till Danmark nästa helg!
Vi hoppas allt går bra, så att det blir valpar i juni

Mynta och Carlos

Mynta och Carlos

Födelsedagsbarn

Många grattishälsningar till i första hand Astrid Lindgrenskullen; Tuva, Kajsa, Ricki och Lukas som 6/9 fyllde 10 år, det är bara inte klokt vad tiden har gått fort! På fredag 11 september är det sedan Pippi Långstrumpkullen som fyller 8 år; puss till er; Pippi, Oliver, Linus, Isa, Ebba och Buster. Bamse du finns i våra hjärtan!

Kennelträff 15 augusti

Hej alla som har anmält sig till kennelträffen! Varmt välkomna på lördag 15/8 kl 11.00- ca 16.00, hoppas nu vädrets makter håller sig i schack! Ta för säkerhets skull kläder efter väder.
Vi bjuder på lunch och fika. Det blir tipspromenad, träning och lekar. OM du inte har anmält dig, det är inga problem. Hör bara av dig/er!
Det är Tjörn runt på lördag men jag tror att det ska gå att köra vanliga vägen. Ev får man köra via Uddevalla till Henån, via Torp.
Vägbeskrivning: kör E6 mot Oslo. Vid Spekerödsmotet kör av mot Tjörn-Orust. Kör förbi Stenungsund, väg 160 mot Orust till Henån. I Henån sväng av från väg 160 mot centrum, rakt fram i rondellen och uppför backen. Passera skola och sporthall, sväng sen första vänster ”Nävrekärrsvägen” och därefter första höger. Följ den asfaltsvägen drygt 1 km till ni ser Hundklubben på vänster sida. Blått hus ”Orust Hundägarförening”.
Ses snart, hälsningar Pia, Linda, Åsa, Nina och Barbro